Holle ble etablert i Sveits i 1933 med et mål om å tilby småbarnsforeldre sunn, økologisk barnemat. Nå, 90 år senere fortsetter Holle å produsere næringsrik og smakfull barnemat basert på biodynamiske og økologiske råvarer, fordi riktig kosthold er avgjørende for ditt barns utvikling.
Holle tenker bærekraft i alt de gjør, både i hvordan de jobber innad i selskapet, og hvordan de samhandler med samfunnet rundt seg. Holles produkter inneholder kun biodynamiske eller økologiske råvarer, dyrket uten bruk av insektmidler og kjemisk gjødsling. Holle samarbeider med sertifiserte Demeter-bønder som produserer korn, grønnsaker, melk og bær etter naturens egne dyrkingsforhold med tradisjonelle metoder. Det bidrar til å sikre det beste næringsinnholdet i råvarene og får frem den beste smaken i maten, helt uten bruk av tilsetningsstoffer.
Holles babymat inneholder ingen genmanipulerte ingredienser, kunstige smakstilsetninger, fargestoffer, sukker eller konserveringsmidler. Ved å velge babymat fra Holle sørger du for at ditt barn får i seg alle de næringsstoffene de trenger for vekst og utvikling, og ikke noe annet. Holle – det aller beste for små mager.